WorldCat Linked Data Explorer

http://worldcat.org/entity/work/id/17066376

Den Bedrogen Engelsman met de handen in 't hair. Of t'samenspraeck tusschen drie persoonen, Daniel, een Fransman. Robbert, een Engelsman. en Jan, een Hollander. Nevens een vergelijckinge tusschen den Marquis d'Ancre, en Cornelis en Ian de Wit

Open All Close All

http://schema.org/alternateName

  • "Samenspraeck tusschen drie persoonen, Daniel, een Fransman, Robbert, een Engelsman, en Jan, een Hollander. : Nevens een vergelijckinge tusschen den Marquis d'Ancre, en Cornelis en Ian de Wit"

http://schema.org/name

  • "Den Bedrogen Engelsman met de handen in 't hair. Of t'samenspraeck tusschen drie persoonen, Daniel, een Fransman. Robbert, een Engelsman. en Jan, een Hollander. Nevens een vergelijckinge tusschen den Marquis d'Ancre, en Cornelis en Ian de Wit"
  • "Den bedrogen Engelsman met de handen in't hair. Of t'samenspraeck tusschen drie persoonen, Daniel, een Fransman. Robbert, een Engelsman. en Jan, een Hollander. : Nevens een vergelijckinge tusschen den marquis d'Ancre, en Cornelis en Ian de Wit"
  • "Den bedrogen Engelsman met de handen in't hair. Of t'samenspraeck tusschen drie persoonen"
  • "Den bedrogen Engelsman met de handen in't hair. Of t'samenspraeck tusschen drie persoonen, Daniel, een Fransman. Robbert, een Engelsman. en Jan, een Hollander. Nevens een vergelijckinge tusschen den marquis d'Ancre, en Cornelis en Ian de Wit"
  • "Den bedrogen Engelsman met de handen in 't hair. Of T' samenspraeck tusschen drie persoonen, Daniel, een Fransman. Robbert, een Engelsman. en Jan, een Hollander. Nevens een vergelijckinge tusschen den Marquis d'Ancre, en Cornelis en Ian de Wit"
  • "Den Bedrogen Engelsman met de handen in't hair. : Of t'samenspraeck tusschen drie persoonen, Daniel, een Fransman, Robbert, een Engelsman, en Jan, een Hollander. : Nevens een vergelijckinge tusschen den Marquis d'Ancre, en Cornelis en Ian de Wit"