WorldCat Linked Data Explorer

http://worldcat.org/entity/work/id/308679333

Ontdekking van eenige landen en volkeren in 't noorder-gedeelte van America door P. Marquette en Joliet gedaan in het jaar 1673 beschrijvende den Gods-dienst, feesten, 't danssen van den Calumet, ook den aart, zeden, gewoontens en levens-manier van de bewoonders van de Dwase Haver, de Miamis, Maskoutenten, ... als mede de bouwing hunner vlekken, dorpen, hutten

Open All Close All

http://schema.org/genre

  • "History"
  • "Sources"

http://schema.org/name

  • "Ontdekking van eenige landen en volkeren in 't noorder-gedeelte van America door P. Marquette en Joliet gedaan in het jaar 1673 beschrijvende den Gods-dienst, feesten, 't danssen van den Calumet, ook den aart, zeden, gewoontens en levens-manier van de bewoonders van de Dwase Haver, de Miamis, Maskoutenten, ... als mede de bouwing hunner vlekken, dorpen, hutten"
  • "Ontdekking van eenige landen en volkeren in't noorder-gedeelte van America door P. Marquette en Joliet gedaan in het jaar 1673 : beschrijvende den Gods- dienst, feesten, 't danssen van den Calumet, ook den aart, zeden, gewoontens en levens-manier van de bewoonders van de Dwase Haver, de Miamis, Maskoutenten, . .. als mede de bouwing hunner vlekken, dorpen, hutten"
  • "Ontdekking van eenige landen en volkeren in 't noorder-gedeelte van America door P. Marquette en Joliet gedaan in het jaar 1673 : beschrijvende den Gods-dienst, feesten, 't danssen van den Calumet, ook den aart, zeden, gewoontens en levens-manier van de bewoonders van de Dwase Haver, de Miamis, Maskoutenten ... als mede de bouwing hunner vlekken, dorpen, hutten"
  • "Ontdekking van eenige landen en volkeren in 't noorder-gedeelte van America door P. Marquette en Joliet gedaan in het jaar 1673 beschrijvende den gods-dienst, feesten, 't danssen van den Calumet, ook den aart, zeden, gewoontens en levens-manier van de bewoonders van de Dwase Haver, de Miamis, Maskoutenten ... als mede de bouwing hunner vlekken, dorpen, hutten"
  • "Ontdekking van eenige landen en volkeren in 't noorder-gedeelte van America door P. Marquette en Joliet gedaan in het jaar 1673 beschrijvende den Gods-dienst, feesten, 't danssen van den Calumet, ook den aart, zeden, gewoontens en levens-manier van de bewoonders van de Dwase Haver, de Miamis, Maskoutenten ... als mede de bouwing hunner vlekken, dorpen, hutten"