WorldCat Linked Data Explorer

http://worldcat.org/entity/work/id/424837522

Kenmerken van de Nederlandse emigrant. Een analyse van persoonlijke achtergronden, omstandigheden en beweegredenen bij de Nederlandse emigratie, gebaseerd op een onderzoek van mannelijke emigranten omstreeks 1956. Proefschrift, etc

Open All Close All

http://schema.org/name

  • "Kenmerken van de Nederlandse emigrant. Een analyse van persoonlijke achtergronden, omstandigheden en beweegredenen bij de Nederlandse emigratie, gebaseerd op een onderzoek van mannelijke emigranten omstreeks 1956. Proefschrift, etc"
  • "Kenmerken van de Nederlandse emigrant. Een analyse van persoonlijke achtergronden, omstandigheden en beweegredenen bij de Nederlandse emigratie, gebaseerd op een onderzoek van mannelijke emigranten omstreeks 1956. Proefschrift, etc"@en
  • "Kenmerken van de Nederlandse emigrant : een analyse van persoonlijke achtergronden, omstandigheden en beweegredenen bij de Nederlandse emigratie gebaseerd op een onderzoek van mannelijke emigranten omstreeks 1956"
  • "Kenmerken van de Nederlandse emigrant : een analyse van persoonlijke achtergronden, omstandigheden en beweegredenen bij de nederlandse emigratie, gebaseerd op een onderzoek van mannelijke emigranten omstreeks 1956"
  • "Kenmerken vande Nederlandse emigrant : een analyse van persoonlijke achtergronden, omstandigheden en beweegredenen bij de Nederladse emigratie, gebaseerd op een onderzoek van mannelijke emigranten omstreeks 1956"
  • "Kenmerken van de Nederlandse emigrant : Een analyse van persoonlijke achtergronden, omstandigheden en beweegredenen bij de Nederlandse emigratie, gebaseerd op een onderzoek van mannelijke emigranten omstreeks 1956"
  • "Kenmerken van de Nederlandse emigrant : een analyse van persoonlijke achtergronden, omstandigheden en beweegredenen bij de Nederlandse emigratie, gebaseerd op een onderzoek van mannelijke emigranten omstreeks 1956"