WorldCat Linked Data Explorer

http://worldcat.org/entity/work/id/43359182

Send-Brieven zoo aan ... de Koninklyke Societeit te Londen, als aan andere aansienelyke en geleerde lieden : over verscheyde vorborgentheden der natuure, namentlyk over het wonderlyk gestel van de veselen der spieren in veelderley gedierte, de pesen en derselver werking

Open All Close All

http://schema.org/name

  • "Send-Brieven zoo aan ... de Koninklyke Societeit te Londen, als aan andere aansienelyke en geleerde lieden : over verscheyde vorborgentheden der natuure, namentlyk over het wonderlyk gestel van de veselen der spieren in veelderley gedierte, de pesen en derselver werking"
  • "Send-brieven zoo aan ... de Koninklyke Societeit te Londen : als aan andere aansienelyke en geleerde lieden, over verscheyde verborgentheden der natuure, namentlyk over het wonderlyk gestel van de veselen der spieren in veelderley gedierte : de pesen en derselver werking"
  • "Send-brieven [1-46] zoo aan ... de Koninklyke societeit te Londen, als aan andere aansienelyke en geleerde lieden, over verscheyde verborgentheden der natuure, namentlyk over het wonderlyk gestel van de veselen der spieren in veelderley gedierte; de pesen en derselver werking"