WorldCat Linked Data Explorer

http://worldcat.org/entity/work/id/47600286

Louys gulde hartjens dagh, om te vangen de verrotte harten in en ontrent het leege-landt van de Hollantse tuyn. Tot waerschouwinge voor alle trouwhartige patriotten des vaderlants in dese tegenwoordige tijdt

Open All Close All

http://schema.org/name

  • "Louys gulde hartjens dagh, om te vangen de verrotte harten in en ontrent het leege-landt van de Hollantse tuyn. Tot waerschouwinge voor alle trouwhartige patriotten des vaderlants in dese tegenwoordige tijdt"
  • "Louys gulde hartjens dagh, om te vangen de verrotte harten in en ontrent het leege-landt van de Hollantse tuyn. : Tot waerschouwinge voor alle trouwhartige patriotten des vaderlants in dese tegenwoordige tijdt"
  • "Louys gulde hartjens dagh, om te vangen de verrotte harten in en ontrent het leege-landt van de Hollantse tuyn : tot waerschouwinge voor alle trouwhartige patriotten des vaderlants in dese tegenwoordige tijdt"
  • "Louys gulde hartjens dagh om te vangen de verrotte harten in en ontrent het leege-landt van de Hollantse Tuyn. Tot waerschouwinge voor alle trouw hartige patriotten des vaderlants in dese tegenwoordige tijdt"