WorldCat Linked Data Explorer

http://worldcat.org/entity/work/id/551633988

Verhandelinge, daarin ontdekt worden: I. De rampzaalige gevolgen, die de Engelsche en Hollanders van de oprechtinge der compagnie van Oostende te vreesen hebben ... : Hier is bygevoegt: een brief van een Hollandsch koopman ... betreffende de guarantie van ... den koning van Groot-Brittannien, &c

Open All Close All

http://schema.org/genre

  • "Early works"
  • "Polemieken (vorm)"

http://schema.org/name

  • "Verhandelinge, daarin ontdekt worden: I. De rampzaalige gevolgen, die de Engelsche en Hollanders van de oprechtinge der compagnie van Oostende te vreesen hebben ... : Hier is bygevoegt: een brief van een Hollandsch koopman ... betreffende de guarantie van ... den koning van Groot-Brittannien, &c"
  • "Verhandelinge, daarin ontdekt worden : I. De rampzaalige gevolgen, die de Engelsche en Hollanders van de oprechtinge der Compagnie van Oostende te vreesen hebben"
  • "Verhandelinge, daarin ontdekt worden: I. De rampzaalige gevolgen, die de Engelsche en Hollanders van de oprechtinge der Compagnie van Oostende te vreesen hebben. II. Werdt onbetwistelyk beweesen ... dat deselve ... ook 't Huys van Oostenryk in staat stellen, om zich ... van de Britsche-zee meester te maaken ... III. Worden de middelen voorgestelt ... Hier is bygevoegt: Een brief van een Hollandsch Koopman"