WorldCat Linked Data Explorer

http://worldcat.org/entity/work/id/5765490

Brieven van K. Jz. Beukma : bevorens landbouwer op de boerderij Castor, in het kerspel Zuurdijk, gemeente Leens, doch verhuisd naar de Vereenigde Staaten van Noord-Amerika, in den jare 1835, aan deszelfs achtergelaten familie in de provincie Groningen

Open All Close All

http://schema.org/genre

  • "Electronic books"

http://schema.org/name

  • "Brieven van K. Jz. Beukma : bevorens landbouwer op de boerderij Castor, in het kerspel Zuurdijk, gemeente Leens, doch verhuisd naar de Vereenigde Staaten van Noord-Amerika, in den jare 1835, aan deszelfs achtergelaten familie in de provincie Groningen"
  • "Brieven van K. Jz. Beukma : bevorens landbouwer op de boerderij Castor, in het kerspel Zuurdijk, gemeente Leens doch verhuisd naar de Vereenigde Staten van Noord-Amerika in den jare 1835, aan deszelfs achtergelaten familie in de provincie Groningen"
  • "Brieven van K. Jz. Beukma; bevorens landbouwer op de boerderij Castor, in het kerspel Zuurdijk, gemeente Leens, doch verhuisd naar de Vereenigde Staaten van Noord-Amerika, in den jare 1835, aan deszelfs achtergelaten familie in de provincie Groningen"
  • "Brieven van K. Jz. Beukma bevorens landbouwer op de boerderij Castor, in het kerspel Zuurdijk, gemeente Leens, doch verhuisd naar de Vereenigde Staaten van Noord-Amerika, in den jare 1835, aan deszelfs achtergelaten familie in de provincie Groningen"
  • "Brieven van K. Jz. Beukma bevorens landbouwer op de boerderij Castor, in het kerspel Zuurdijk, genieente Leens, doch verhuisd naar de Vereenigde staaten van Noord-Amerika, in den jare 1835, aan deszelfs achtergelaten familie in de provincie Groningen"
  • "Brieven van K. Jz. Beukma, bevorens landbouwer op de boerderij Castor, in het kerspel Zuurdijk, gemeente Leens, doch verhuisd naar de Vereenigde Staten van Noord-Amerika in den jare 1835, aan deszelfs achtergelaten familie in de provincie Groningen"
  • "Brieven van K.Jz. Beukma bevorens landbouwer op de boerderij Castor, in het kerspel Zuurdijk, genieente Leens, doch verhuisd naar de Vereenigde staaten van Noord-Amerika, in den jare 1835, aan deszelfs achtergelaten familie in de provincie Groningen"