WorldCat Linked Data Explorer

http://worldcat.org/entity/work/id/6377671

Historisch verhael en politique bedenckingen aengaende de bestieringe van staet- en oorloghs-saken, voor-gevallen onder de bedieningen van de heeren Cornelis en Johan de Witt

Open All Close All

http://schema.org/name

  • "Historisch verhael en politique bedenckingen aengaende de bestieringe van staet- en oorloghs-saken, voor-gevallen onder de bedieningen van de heeren Cornelis en Johan de Witt"
  • "Historisch verhael en politique bedeckingen aengaende de bestieringe van staet-en oorloghs-saken, voor-gevallen onder de bedieningen van de Heeren Cornelis en Johan de Witt"
  • "Historisch verhael en politique bedenckingen aengaende de bestieringe van staet- en oorloghs-saken, voor-gevallen onder de bedieningen van de Heeren Cornelis en Johan de Witt beginnende ao. 1653 en eyndigende in het jaer 1672"
  • "Historisch verhael en politique bedenckingen aengaende de bestieringe van staet- en oorloghs-saken, voor-gevallen onder de bedieningen van de Heeren Cornelis en Johan de Witt. : Beginnende Ao. 1653. en eyndigende in het jaer 1672. met hunne doot. : Waer in alles seer naeukeurigh en oprechtelijck is waer-genoomen"
  • "Historisch verhael en politique bedenckingen aengaende de bestieringe van staet- en oorloghs-saken, voor-gevallen onder de bedieningen van de Heeren Cornelis en Johan de Witt"
  • "Historisch verhael en politique bedenckingen aengaende de bestieringe van staet- en oorloghs-saken, voor-gevallen onder de bedieningen van de Heeren Cornelis en Johan de Witt beginnende ao. 1653 en eyndigende in het jaer 1672. met hunne doot : waer in alles feer naeukeurigh en oprechtelijck is waer-genoomen"