WorldCat Linked Data Explorer

http://worldcat.org/entity/work/id/793962340

Oldenbarneveld, de Staten van Holland en Leycester in 1585 en 1586

Open All Close All

http://schema.org/name

  • "Oldenbarneveld, de Staten van Holland en Leycester in 1585 en 1586"
  • "Oldenbarneveld, de Staten van Holland en Leycester in 1585 en 1586. Eene bijdrage tot de kennis van de geschiedenis dier tijden en tot de waardering van eenige historische voorstellingen in den roman Leycester in Nederland, van mejufvrouw Toussaint, alsmede teregtwijzing voor den heer predikant J.A.M. Mensinga, en antwoord aan den hoogleeraar M. Siegenbeek"
  • "Oldenbarneveld, de staten van Holland en Leycester in 1585 en 1586. Eene bijdrage tot de kennis van de geschiedenis dier tijden en tot de waardering van eenige historische voorstellingen in den roman Leycester in Nederland, van Mejufvrouw Toussaint"
  • "Oldenbarneveld, de staten van Holland en Leycester in 1585 en 1586 Eene bijdrage tot de kennis van de geschiedenis dier tijden en tot de waardering van eenige historische voorstellingen in den roman Leycester in Nederland, van Mejufvrouw Toussaint, alsmede Teregtwijzing voor den Heer Predikant J.A.M. Mensinga, en antwoord aan den Hoogleeraar M. Siegenbeek"
  • "Oldenbarneveld, de staten van Holland en Leycester in 1585 en 1586 Eene bijdrage tot de kennis van de geschiedenis dier tijden en tot de waardering van eenige historische voorstellingen in den roman Leycester in Nederland, van Mejufvrouw Toussaint"