WorldCat Linked Data Explorer

http://worldcat.org/entity/work/id/25524929

Šeriatsko nasljedno pravo : s uporednim osvrtom na glavne ustanove i propise nasljednog prava po austrijskom (hrvatskom) o. g. zakonu, srpskom građanskom zakoniku i pred-osnovi građanskog zakona za Kraljevinu Jugoslaviju, te s dodatkom nasljednog reda za mirije nekretnine, bivša kmetska selišta i stečene begluke u Bosni i Hercegovini

Open All Close All

http://schema.org/name

  • "Šeriatsko nasljedno pravo : s uporednim osvrtom na glavne ustanove i propise nasljednog prava po austrijskom (hrvatskom) o. g. zakonu, srpskom građanskom zakoniku i pred-osnovi građanskog zakona za Kraljevinu Jugoslaviju, te s dodatkom nasljednog reda za mirije nekretnine, bivša kmetska selišta i stečene begluke u Bosni i Hercegovini"
  • "Šeriatsko nasljedno pravo : s uporednim osvrtom na glavne ustanove i propise nasljednog prava"
  • "Šeriatsko nasljedno pravo s uporednim osvrtom na glavne ustanove i propise nasljednog prava po austrijskom (hrvatskom) o.g.zakonu, srpskom grad̄anskom zakoniku i predosnovi grad̄anskog zakona za Kraljevinu Jugoslaviju, te s dodatkom nasljednog reda za mirije nekretnine, bivša kmetska selišta i stečene begluke u Bosni i Hercegovini"